Änligen fredag, innebandyfri helg.

Hallå igen …
Försöker hålla min nya taktik med “bloggen” 😀
Så här kommer en kortis …

På jobbfronten sa har jag ett svårt val att göra. Jag har nämligen blivit erbjuden ett nytt jobb (samma sorts jobb som nu) men med MYCKET bättre lön. De jobbiga är dock att jag trivs så himmla bra på det jag är nu & det ligger så centralt i Oslo. Kontoret jag jobbar på nu ligger endast 1 minuts gångväg ifrån Akkerbrygge, och det är ju aldrig fel när sommaren närmar sig.

Innebandyn säsongen börjar lida mot sitt slut. Vi har endast 4 seriematcher kvar & som det ser ut nu så går vi till slutspel. Kvartsfinal till att börja med och så får vi se hur långt vi går.

Lägenheten trivs jag hur bra som helst i, har dock lite problem med damen (kärringen) jag hyr den av. Hon vägrar nämligen att ge mig extranycklar & så är kylskåpet som ingår i lägenheten transportskadat och jag tror att den drar mer ström än den skall tack vare det. Men nu har jag tagit kontakt med mäklaren som är mellanhand när det gäller uthyrningen och jag hoppas hon kan pressa ägaren lite.

Den 23 februari kommer min pappa (Farsan, Ove, Sudden m.m.) och hälsar på mig i Oslo. Han kommer på fredagskvällen och åker sedan hem på följande tisdagsmorgon. Han kommer hinna se 2 matcher med mitt lag ( 1 seriematch & 1 Oslo Cup match).
Det skall bli grymt kul när han kommer … blir det mycket sportsnack i flera dagar 🙂

Ha en go helg allesmmans, så hörs vi snart igen …. / MickeMålis

387 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email