>> ARKIV – MUSIK RESAN <<         >> SPELLISTA – MUSIK RESAN <<

Musik resan fortsätter ..

Kör vidare med band tema .. Denna gång blir det min vän Niklas Sjögren favorit band i slutet på 90:talet. Skid Row. Minns att deras första skiva ”Skid Row” gick varm nere i källaren på Ängsborgsvägen .. Ha en grym fredag alla … /M Skid Row ———————————————- Skid Row – I Remember You – album […]

Läs mer här!

Skogsvägen 1 – APHUSET !!

Under min period i ”lumpen” (1991) så flyttade jag till en ny och större lägenhet. Adressen blev ökända Skogsvägen i Nykvarn 🙂 Detta hus kallades också för ”APHUSET” 🙂 Så från 19 kvm till 43 kvm, med egen dusch, de var stort 🙂 Här skulle jag bo i många år framåt. Och från denna tid […]

Läs mer här!

LUMPEN !! 1991

I april 1991 så skulle jag påbörja min Militära Grundutbildning (LUMPEN). Jag gjorde denna i Uppsala – Flygvapnet F16, som ”Bogserförare”. I korta drag betyder det att jag skulle med hjälp av en liten lastbil bogsera ut flygplanen (Viggen) från hangarer, till uppställnings plats. Där dom sedan tankades och bestyckades för övnings flygningar. Min ”lumpen” […]

Läs mer här!

IRON MADIEN Special …

Efter att man hängt ett tag med gänget på Räfsvägen, så blev det med automatik väldigt mycket IronMaiden 🙂 Min första skiva med IronMaiden, köpte jag faktiskt redan innan CD skivor kom, och det var ”IronMaiden – Somewhere in Time – (1986)” Nedan följer ett par klassiker med Iron Maiden Iron Maiden – Wasted Years […]

Läs mer här!

Världens skönaste Rock kille ..

Detta inlägg tillängnar jag världens skönaste Rock kille …. Niklas Sjögren Här nedan finns det ett par grymt sköna låter. Ha en grym helg nu alla där ute … MSG – Michael Schenker Group – Doctor Doctor – LIVE in Japan 2010 Helloween – I Want Out (1988) Gary Moore – Over The Hills And […]

Läs mer här!