Tiden går fort i Oslo ..

Hej alla vänner ..

Nått som jag märkt sedan jag kom hit till Oslo, är att tiden går fort …

Nu har jag bott här i 3 veckor och jobbat i 2 veckor och ändå så har jag massor av saker att göra hela tiden.
Sånt som måste fixas .. Norskt person nummer, Norskt bankkonto (med VISA) och sen har vi ju allt som är kvar i lägenheten att fixa. Fast de förstås, sakerna i lägenheten får nog vänta tills Stefan hittat egen lägenhet. Då får jag bort hans möbler & det blir lite mera “space”.

Hoppas ni har det bra där hemma i Sötälje. Kan ju säga så här när det gäller krogar/uteställen … att jag har ju inte direkt problem med att hitta roliga ställen här i Oslo. Det finns ju en hel del att välja på.
Så jag tycker synd om er där hemma som måste välja mellan HamnMagazinet & Stanleys eller Täljekällarn …  
Men snart blir ni glada !! För ni som ville komma hit och hälsa på & partaja lite, kommer snart att få lite inbjudningar. Ska bara fixa allt i lägenheten först ..

När det gäller innebandyn .. anledningen till att flyttade hit till Oslo. Så har jag nu börjat min egen lilla försäsong, kör ett löppass efter jobbet varje dag och på måndag den 7/8 så har vi första gemensamma träningen med nya laget .. Ska bli grymt kul. Fick även reda på idag att mitt gammla lag (iallafall halva) Balrog/Södertälje ska vara med i samma turnering som oss här i Norge i slutet på augusti i Drammen. Får jag se till och hålla “nollan” då …

Ha de … så hörs vi snart igen. / MickeMålis
PS. vill säga grattis till förlovningen. Manjari & Magnus – Jag hoppas verkligen ni blir ett lyckligt par

335 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email