De blir fullfart i April …

Hallå igen …

Känns lite konstigt att inte ha någon innebandy i veckorna, fast vi har ju tränat 1 gång per vecka, men man är ju vann med minst 3-4 innebandy pass i veckan ..
Inom kort så kommer vi att samlas för ett möte, där vi skall diskuttera och bli informerade om den kommande säsongen. De skall bli kul och spännande ..

Men de finns ju mycket andra saker att göra här i Oslo.
Jobbet flytter på som vanligt, och jag blir fast anställd den 17 april 🙂

Plannerar att åka hem till Sverige över påskhelgen, men vi får se .. de kostar ju lite.
Helgen efter påsk kommer det ett gäng ( PC + Palmen + Jonas + Pelvis ) och hälsar på mig här i Oslo. Då blir det “partaj” .. och vi skall göra “byen” osäker 😀
Helgen efter den, så kommer 2 kompisar till och hälsar på (Jeppe & Sjögren). Vi skall på en konsert på fredagen .. Within Temptation. De skall bli GRYMT kul ..

När det gäller lägenheten så är det så att ägarna har sagt upp kontraktet, för att dom skall sälja lägenheten. Men eftersom jag hyr genom en mäklarfirma, så kommer dom att hjälpa mig att hitta en ny lägenhet. Den nya vill jag ha i samma område (Nydalen) eller närmare centrum och jobbet. Men som sagt .. de är 3 månaders uppsägningstid, så det blir väl inte aktuellt med att hitta en ny förrens i början på juni. De finns ju en del fina lägenheter, men det gäller att trivas oxå.

De får bli allt för denna gång .. Vi snakkes snart igen .. eller syns 😉
/ MickeMålis

321 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email