På plats i Oslo igen … :)

Hallå …

Ja då var påskledigheten över då. Blev en riktigt rolig och trevlig visstelse i hemstan (Sötälje).
Kom som sagt ner på onsdagskvällen. På torsdagen tog vi (min bror & hans sambo) oss en tur ner på stan, eller “byen” som man säger här. Hälsade på “Björne” på SAINT och tog mig även en tur in till FLAMINGO och hälsade på grabbarna grus “Carla & Jompa” .. där stötte jag även på “Världsmästarn” “Päcken” “Olof” .. de är ett gäng roliga killar de ..
Fredagen blev en lugn dag, med lite mat hos mina föräldrar.
På lördagen blev det dock lite mer drag .. Via hade sedan tidigare plannerat en liten fest hos min bror, men det blev en STOR fest, med mycket roligt folk .. “Rasken” dök upp som gubben i lådan, de tyckte jag var mycket kul. Senare på kvällen bar det av till “Berget” (Torekällberget) .. där var det fullt drag. Träffade massor av mina vänner, Cissi, Lars-Inge, Chrisse, Karlskoga, födelsedagsbarnet Helena G, Tjommen m.fl.

Jag kommer inom kort lägga upp lite roliga bilder från helgen här på hemsidan.
Nu väntar några dagars jobb och sen till helgen kommer “grabbarna” PC, Palmen, Jonas & Pelvis .. oj, vad de ska bli kul att få vissa grabbarna “byen” …

Tills dess …… hade, vi snakkes / MickeMålis

351 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email