Båstad Outdoor Open 2007 .. slut.

Då har man avklarat sin 6:e Båstad Outdoor Open ..
Denna gång blev det en sväng med mitt lag i Norge (Gjelleråsen) och vilken turnering/helg det blev. ALLT var bra … vädret, innebandyn, turneringen, och vårat spel.

Vi gjorde nämligen en helt GODKÄND turnering, där vi på fredags förmiddagen slog div.1 laget Farsta (topplag i div.1 norra) med 3-1, vilket är grymt bra av oss. På eftermiddagen så skulle vi då möta mitt gammla lag Balrog/Södertälje (okej, halva mitt gammla lag) men de var många gammla lagkompisar på plats .. Putte Nillson, Danne Sundberg, Micke Jacobson, och inte minst Micke “världsmästarn” Karlsson, + Peter “junis” Norström.
Även i denna match spelar vi bra, tar ledningen med 2-0, men tappar sedan till 2-4, vi kämpar på och får in 3-4 men närmare kommer vi inte. Men vi gör helt klart en godkänd match, så de blir en fredagskväll med en del dricka och de var vi helt klart värda, och så hade vi inte match förrens 15.15 på lördagen .. 😀
På lördagen så möter vi då Pixbo IBF (inte elitlaget, utan deras farmarlag div.2) och vi fortsätter spela bra, och vinner denna fartfyllda och jämna match med 4-3.
När sedan alla resultat är räknade, så står vi som gruppsegrare .. och de är GRYMT bra gjort av oss. Detta innebär att vi är direkt i kvartsfinal på söndagen.
Lördagskvällen blir lugn för min del .. blev tillräckligt mycket på fredagen 😉
I söndagens kvartsfinal blev våran motståndare div.1 laget Röke (topplag i div.1 södra) och i denna match får vårat spel godkänt, men Röke spelar stabilt och gör inga misstag, och vi förlorar tyvärr denna match med 4-1.

Men summa summarum …. så gör vi en GRYM turnering, och då skall det nämnas att vi spelade med 8 juniorer på 12 utespelare … och jag tror att hela helgen blev en otrolig upplevelse för mina lagkamrater, då jag var den ända som varit där tidigare.

Under helgen så fick jag tillfälle att träffa många innebandyvänner. Hela gänget ifrån UNIHOC (Tobbe, Chrisse) samt Zone (Pärra, Johan) och sen hade vi ju GRABB GÄNGET där också .. PC – Pelvis – Jonas – Palmen … vilka grabbar !! dom gjorde succè med sina sköna tröjor. Tack alla för en GRYM helg … vi ses snart igen.

Ja, de blev en riktigt höjdar helg, och nu längtar jag redan till nästa år …. 😀 8)
De kommer upp lite sköna bilder inom kort under “bildarkivet”

Vi snakkes ….. / MickeMålis

373 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email