Julen närmar sig med stormsteg …

I helgen hade vi återigen en tuff uppgift, då i hade två seriematcher på två dagar.

Första matchen hade vi hemma mot tabell-jumbon Kverneland. Enkel 2 poängare kan tyckas, men så blev det tyvärr inte. Vi hade återigen en sån där dag då vi inte kan sätta våra chanser, och vi bränner hur många lägen som helst, samtidigt har vi också 6-7 ramträffar … bollen ville inte in helt enklet ..
Vi börjar matchen kanon och har redan efter ca 5 min spel en 2-0 ledning. Jag har en del att göra efter lite slarv från vår sida, men perioden slutar 2-0. I andra får då Kverneland en mycket tidigt och MYCKET billig reducering, när de kan skjuta in 2-1 på ett frislag IGENOM våran dåliga försvars mur. Perioden slutar 0-1 till Kverneland. I tredje så bombarderar vi deras mål, men bollen vill inte in .. och tyvärr vill den det för Kverneland, som mitt i perioden kvitterar till 2-2. På slutet pressar vi på och det resulterar i att Kverneland får 2 helt rena frilägen, första läget räddar jag, och de andra skjuter de utanför ..
Så summa summarum, så skulle vi haft 2 poäng, fick bara 1 poäng, men kunde lika gärna fått 0 poäng ..

På söndagen så var det då match igen, derby borta mot Tunet. Dessa matcher är alltid tuffa och med högt tempo .. Tunet börjar bäst och tar ledningen med 1-0 vi reducerar och perioden slutar 1-1. I andra forsätter det tuffa spelet och ibland så spårar det nästan ur .. Tunet tar dock ledningen igen då de gör 3-2, men vi kan kvittera till 3-3 innan perioden tar slut. I tredje perioden gör Tunet gör 4-3 och vi replikerar med 4-4. Spelet går fram och tillbaka och chanserna avlöser varandra. När det endast återstår cirka 2 minuter av matchen gör Tunet 5-4 på en retur ifrån mig, som vi inte kan rensa undan. När det återstår ca. 1 minut så chansar coach med att ta mig från kassen, och spela 6 mot 5, och här är vi starka .. vi har gjort mål förrut i dessa situationer och gör det nu igen .. med ENDAST 1 sekund kvar gör vi 5-5 och det blir stor glädje .. och jag blir påmind om förra årets derby borta mot Tunet då vi gjorde 3-3 med ENDAST 5 sekunder kvar av matchen 😀

Nu väntar 2 träningar till denna vecka … sen reser jag hem till Sweden på torsdag och där skall jag ha GRYMT kul med vänner och familj och äta god jul mat och partaja lite …

Vi höres eller synes säkert under jul helgen .. / MickeMålis

385 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email