De skulle bli en seger och det blev en ..

I bortamatchen mot bottenlaget NOR 92 (Drammen) så skulle vi bara vinna, men under säsongen har vi haft svårt för att få ordentlig tändning och att få spelet att fungera mot sämre lag. Och vi börjar matchen dåligt och NOR 92 får göra lite som dom vill och efter cirka 5 minuters spel så står det faktiskt 2-0 till hemma laget.
Men sedan så får vi gång spelet framåt och får de defensiva spelet att fungera bättre, vi gör inom kort tid 2-1 och 2-2, men NOR 92 tar ledningen igen då de gör 3-2, fast vi replikerar ganska snabbt igen och gör 3-3 innan perioden tar slut.
Lite utskällning av en half “skogstokig” Stefan i garderoben, får oss att spela vårat spel i  andra perioden och här är vi RIKTIGT bra .. Vi vinner perioden med 3-0, men skulle kunna haft mer mål ..
I tredje så reducerar NOR 92, men vi replikerar snabbt till 7-4. I slutet av matchen så slarvar vi flera gånger i det defensiva och NOR 92 får göra 2 billiga mål, men vi gör samtidigt 2 mål, så matchen slutar med 9-6 vinst till oss.

Nu väntar en spelledig helg och sen har vi hemmamatch på onsdag, mot jumbolaget Fredrikstad, och jag hoppas verkligen att vi kan skärpa oss i spelet denna match, trots att de är ett bottenlag.