Vinst i 2:a NM-kvartsfinalen !!

De blev vinst i andra NM-kvartsfinalen också 🙂

Och som väntat blev det en tuff match. Vi började inte matchen bra alls, samtidigt som Sveiva hade lite tur, deras första mål styrs in med en fot, men domarna godkänner målet, deras andra mål sker efter en tveksam straff. Så vi förlorar första perioden med 2-0. Vi spelar inte tokdåligt, men har inget flytt och domarna denna dag är inte bra, inte åt något håll faktiskt.
I andra perioden så tar Sveiva ledningen med 3-0 och det känns riktigt tungt, men som många gånger för denna säsong så kämpar vi oss tillbaka, och gör både 3-1 och 3-2 inom ett par minuter. Matchen står och väger en stund, och vi har en del chanser. Men så på ett par sekunder gör Sveiva 4-2 och 5-2 efter mycket dåligt försvarsspel från våran sida, och Sveiva har en ledning med 5-2 inför sista perioden.
I periodpausen pratar vi om att detta har vi vart med om förrut, och att 3 mål inte är mycket till ledning i en innebandy match … bara köra på.
Och de gör vi .. perioden blir tuff och stundvis väldigt full, och domarna har verkligen problem med bedömningen. Men vi kör på med vårat spel, och de resulterar i mål .. när sedan Tommy Midtsveen sätter 6-5 med ca. 1 minut kvar av matchen, så är det en grym känsla och glädje man känner .. 2-0 i matcher och lite påskledigt 😀

Här kan ni läsa mer om matchen: Varingen.no

Nu väntar det träning måndag, tisdag och sedan åker jag hem till Sweden över påsk. Ska bli skönt att komma hem och träffa familj och vänner. Men jag skall tillbaka redan på måndagen för då är det träning på kvällen och sedan är det 3:e kvartsfinalen hemma på tisdagen mot Sveiva …

Så tills dess …. Glad Påsk och va rädd om er …. / MickeMålis

354 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email