Jaaaa !! Nu blir det NM-semifinal !!

Vi vann den 4:e NM-kvartsfinalen borta mot Sveiva med 7-5.
Och det betyder att det blir NM-semifinal för oss denna säsong, och det känns otroligt kul.
På två säsonger har Stefan och hela laget, plus alla härliga ledare, fått detta lag att bara växa och växa till ett riktigt grymt gäng, och nu när vi är i semifinal är det bara jobba på, så kan det även bli NM-FINAL.

Denna kvartsfinal hade även den allt, precis som de andra kvartsfinalerna.
Vi startar matchen bra, och går upp i en 2-0 ledning som vi håller 1:a perioden ut, spelet är mycket stabilt och bra.
Men i 2:a perioden så tappar vi stabiliteten i spelet, och låter Sveiva komma ifatt till 2-2, innan vi återigen tar tag i spelet och får igång vårat spel igen. Vi kan gå upp till en trygg 6-2 ledning innan perioden tar slut.
I 3:e perioden satsar Sveiva allt framåt och får oss att bli stressade ordentligt. De får resultat på denna press och gör 3-6, de får även in 4-6 och 5-6, och de två målen är riktigt konstiga mål, då de tar på allt möjligt innan de till slut går i konstiga bågar in i mål .. och nu har de verkilgen press på oss, vi missar även en straff i detta läge, men kan sätta ditt otroligt sköna 7-5 i efterföljande “powerplay” när det återstår cirka 3 min av matchen.
Sveiva satsar framåt och tar ut målvakten, skapar många chanser, men nu känns det som de haft sina “tur” mål och jag kan stoppa det som kommer emot mig. Vi får läge att göra ytterligare ett mål på straff, men bränner detta läge också, men då återstår det bara någon minut av matchen och vi får även spela 5 mot 4 igen … Så det är KLART !!!
GIF Fighters är i NM-Semifinal ……… Jada !!

Nu väntar några behövliga dagars villa, lätt träning på söndag och sen är det igång med NM-semifinaler hemma i Lihallen på måndag. Motståndare blir norskamästarna från 2006/07, Fjerdingby. Vi har i serien denna säsong vunnit båda våra möten mot dom. Men nu är det helt andra matcher, så det är bara nollställa och köra på i full fart från start.

Vi snakkes / MickeMålis

365 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email