Vilken start på helgen !!!

foppaJa …. Då har man verkligen fått sig en bra start på denna helg.

Var först på “vinmonopolet” (ja, systembolaget heter så här i Norge) och inhandlade lite gott till lördagskvällen. Blir det inte utgång med min ängel, så blir det en mys kväll hemma med min ängel ..

Sen när man kommer tillbaka till jobbet efter lunchen, så får man denna nyhet mitt i ansiktet på aftonbladets hemsida .. “FOPPA till MoDo”.
Oj, satan va den satt skönt ….

När det gäller innebandyn, så går det just väldigt bra. Vi vann våran 3:e raka match i onsdag, hemma mot Sagene med 9-7. Inte någon höjdar match ifrån min sida, förutom i sista perioden, då vi fick spela “boxplay” i cirka 6 minuter … Då hade jag en bra period. Men vinst är det viktigaste. och vi klättrar sakta men säkert uppåt i tabellen.
Nu är det match igen på lördag, hemma mot BerumsVerk, vinst där och vi är verkligen med om en slutspelsplats ..

Vi snakkes …. / MickeMålis

377 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email