Då var NM Kvartsfinalerna igång …

De blev en tuff helg, med 2 NM kvartsfinaler på 3 dagar … och som alltid i matcher mot Tunet, så är det tufft och hårt, men kul ..

I första NM kvartsfinalen spelar vi grymt bra och äger matchen totalt. Nu har jag läst på Tunets hemsida, där någon “julenisse” tycker de äger 3:e perioden, men vad han har sett för match vet jag inte. De är vi själva som bjuder in Tunet i matchen efter att ha haft en ledning med 4-0 en bitt in i 3:e perioden. Och då sker det som sket allt för ofta för oss denna säsong. Istället för att punktera matchen så bjuder vi in Tunet och de får först göra 4-1, och sedan när vi gör 2 riktiga junior misstag, så har Tunet helt plötsligt kontakt. Men vi reder ut det hela och kan vinna matchen med 4-3, men igentligen skulle vi kanske haft 6-1 eller något ..

I andra NM kvartsfinalen så börjar vi där vi slutade förra matchen .. med att bjuda Tunet på deras chanser, och de utnyttjar dom. Tar ledningen med 2-0 på misstag från oss, vi kommer dock tillbaka och har ett tag 2-2 innan vi prcis innan period paus bjuder igen.
I andra perioden fortsäter vi med vårat bjudande .. Tunet vinner perioden med 2-0.
I tredje så ser det ut som om vi skall komma igång, men bollen vill bara inte in. Tunet gör 6-2 och kort efter gör vi 6-3. Men de är 3 mål upp, så vi måste satsa allt framåt, och med det sätta en del på spel i försvaret … och med tanke på våra bjudningar, så går det inte så bra. De rinner iväg lite i målprotokollet, då vi chansar med att spela 6 mot 5 .. och så får Tunet snubbla in ett “powerplay” mål också. Så till slut blir resultatet 8-3.

När man tänker efter .. Så gör Tunet INTE ett enda spelmål i denna match, och det gör mig irriterad. Vi blir inte utspelade eller något, men förlorar ändå .. Hmmm, Satan Perk….
Ska bli kul och se vad “julenissen” på Tunets hemsida skriver om denna match .. Ha, ha.

Denna match är bara glömma, och ska jag vara riktigt ärlig, så var det inte många tankar i huvudet under kvällen som handlade om denna match. Jag ser bara fram mnot nästa match nu på lördag … Då MÅSTE vi sluta bjuda på mål … Annars !!!!!

De blir allt för nu .. Nu ska jag ha en GRYM tränings vecka och så ladda för 3.e NM kvartsfinalen på lördag ….