Seger !! och 1-1 i matcher ..

Igår gjorde vi det igen … Vinner trots att vi inte spelar bra.
Och att göra det bort mot seriemästarna Greåker, bara visar hur bra det här laget kan vara ..

Efter förlusten i 1:a NM semifinalen, där vi var riktigt dåliga, så kändes det tufft att åka ner en onsdagskväll och spela borta mot seriemästarna, och med tanke på min rygg, som har börjat krångla igen, så visste jag inte ens om jag kunde spela ..
Men jag gav mig fa…. på att jag skulle det. Är ju faktiskt mina sista matcher som spelas nu och jag vill verkligen komma så långt jag bara kan med detta underbara lag, i detta NM slutspel ..

Matchen var jämn och tuff, precis som en slutspels match skall vara. Men jag önskar verkligen vi kunde sluta att bjuda på så mycket. Av de mål Greåker gjorde igår, så var minst 5 av 6 bjudningar  och det är inte bra … Men vi stod upp i sista perioden och jag höll tätt, så vi gick segrande ur striden med 8-6 …..
Och nu känns nästa match på fredag, borta i Greåker igen ….. mycket, mycket mer positiv, skall faktiskt bli grymt kul att åka ner ditt igen, och det bästa av allt … jag får spela min sista match med Gjelleråsen i LIHALLEN på måndag …. 

Ja just de …. jag är tydligen en “jäv… korpenspelare” enligt en av Greåkers svenska stjärnor, man kan ju då undra varför han själv spelar i denna “korpserie” själv då .. men han kanske i platsar i den “svenska korpserien”

De var allt för nu ….. Vi snakkes / MickeMålis

400 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email