Mer sjukdom & ålders krämpor ..

122A4629Detta förklarar återigen min frånvaro här på “bloggen” Inga matcher, ingen blogg 🙂

Började med problem med min rygg veckan innan Trosa matchen.
Matchen mot Trosa gick bra för min del. Tyvärr blev det en pinsam förlust mot “tok jumbon” i serien.
Men, men .. så är det ibland. Bara glömma och köra på …

Så veckan efter Trosa matchen tog jag mig en behövlig paus. Tyvärr blev det en ny förlust för laget på söndagen. Då man borta mot Linköping Ungdom förlorade med 6-4. Bara “bita ihop och komma igen” ..

Allt kändes mycket bättre efter den veckas paus, och jag körde igång igen på måndagen. Laddad som bara den för att komma tillbaka och kunna spela den viktiga hemma matchen mot Tullinge.
Men då slog en ny förkylning till … Vilket resulterade i inga fler träningar den veckan. Men inför fredagens match så ville “coach” Sebbe verkligen ha med mig.
Så vi höll ständig kontakt under torsdagen & fredagen. Kände mig bättre på fredagen, men inte helt på topp. Men gav Sebbe ett OK att ha med mig under matchen.

Trodde dock inte jag skulle få starta matchen, men det fick jag 🙂
Bara ladda och köra på … och bra gick det faktiskt. Trots ett “billigt” mål i början av matchen. Men sen var jag varm i kläderna .. 1-1 efter första perioden, 2-1 till oss efter andra perioden, och sen i tredje tyckte jag vi spelade riktigt bra, och gick upp i en 6-2 ledning.
Men efter det känns det som om vi slarvar otroligt mycket & tappar fokus. Självklart beror det lite på att Tullinge tok chansar framåt, och så får dom chansen att spela 6 mot 4, 18.08 in i perioden. Den chansen tar dom och gör 6-4, där jag inte riktigt hänger med i en sidledes förflyttning, och skottet ar på mitt lår och in … Sedan när vi skall spela av tiden, så slarvar vi i anfalls zon och Tullinge får kontra in 6-5. Efter detta tar vi “timeout” och får ett lugn i vårat spel, samtidigt som Tullinge får 2 minuters utvisning lite senare. Nu är allt lugnt och vi får till och med en straff med endast 1 sekund kvar av matchen. Denna straff sätter Karl-Johan “Jojo” Ahlroth iskallt i mål ….

Segern är klar och i och med detta är vi klara för kvalspel till Allsvenskan !!!
Nu är det dock en seriematch kvar, men redan nu är det bara att börja ladda om för kvalspel …. vilka vi får möta avgörs efter sista seriematchen.
Salems IF eller Farsta blir det iallafall … Två mycket bra lag, men vi har vunnit mot båda. Så detta blir grymt kul kval …

Vi snakkes ….  / MickeMålis

382 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email