7 låtar i mitt liv – 6 av 7

Låt 6/7 … De va mycket ny musik för mig sommaren 1986, och den tillbringades mycket nere i Niklas källare. De var ju där den fanns, Nickes pappas sjukt grymma stereo. En Yamaha minns jag det var, med sjukt bra ljud. Högtalarna var Bang Olufsen tror jag och dom var små som bara den. Men hade ett otroligt ljud. Den här låten gick varm ibland. Sjukt bra låt, speciellt på hög volym .Vi bara låg där i soffan och njöt av musik på HÖG volym 🙂 Här blir det en tjej som nomineras. En tjej som kanske inte just vid denna låt dök upp i Nickes och mitt liv, men ganska snart var en av oss. Camilla Kihlgren (Andersson) kör hårt!  Lägg upp 7 låtar på 7 dagar och nominera 7 nya vänner.

Gary Moore – Victims of the Future – Empty Rooms – skivsläpp 1984

733 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email