På plats i Norge igen …

12622101_10153817664661093_1101963629108807108_o-768x526I helgen som var, så var jag på plats i Norge igen, och tillbaka i Lihallen .. Hade sett fram emot denna helg länge. Och så här efteråt blev så kul och trevligt som jag tänkt mig. Till och med bättre.

Kom fram till Oslo på eftermiddagen, han med att ta ett snack med Hans “Hansa” Wilhelmsen, stort tack för pratstunden “Hansa” 🙂

Efter detta satte jag mig på buss 301 ut mot Gjelleråsen och kamp i Lihallen. De är några år sen jag var där nu och mycket har hänt.
Kvällens match var Gjelleråsen mot Harstad. Fick sällskap i hallen av Jonny “Kungen” Ass och Erik Rudsli samt några till. Mycket trevligt.

Matchen började väldigt trevande och avvaktande, man såg nästa på GIF spelarna hur oroliga dom var för en förlust mot Harstad, då dom hade en del problem mot dom i bortamatchen senast, plus att laget hade en del killar sjuka.
Men när dom väl kom igång, så var det inget snack. Fick se min “lärjunge” Andreas Falkeid i bra form. Nu delade han och andre keepern i GIF på matchen. Men hans kollega, Tommy Fjeldaas gjorde också en grymt bra insats. De är bra att Andreas får lite konkurrens underifrån. Matchen vanns med 10-4

Efter matchen blev det snack med en del spelare, dock inte så många kvar nu, som jag spelat med 🙂  Fick även chansen att se Norges bästa garderob (på svenska, omklädningsrum). Denna garderob har man tillbringat många timmar i, och är den klart bästa jag haft i min 28 år lång karriär 🙂

Efter detta så åkte jag och “Kung Jonny Aas” ner till Oslo by och tog oss till ett bokat bord på Dubliner. Här inväntade vi några “gamla” GIF legender. Tommy Midtsveen, Tu Tran Minh, Marko Länsman, Thomas Ass, Atle Bjørnseth, samt coach Paul Andre Hermansen. De blev en helt otroligt kul kväll, denna kommer jag minnas länge 😀  STORT TACK grabbar !!!

410 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email