Coola killarna på Räfsvägen …

Efter att jag flyttat till egen lägenhet på Norra Stationsvägen, så hade nu börjat umgås mer och mer med min barndoms vän Janne Öhman. Han bodde då på Granebovägen. Och bodde man där, så gick det ju inte att ungå att hänga med gänget på gatan mitt emot “Räfsvägen”

Där bodde Jesper “Jeppe” Bedoire och Gunnar “Nunne” Ehkholm. Dessa två herrar var lite äldre än oss, och var för oss yngre killar ass coola 🙂 Båda två bodde nere i källaren, i sina föräldrars hus, med egen ingång. Så där kunde vi springa ut och in helt fritt. Tror faktiskt att min riktiga första “fylla” skedde ner i Nunnes källare 😀

Vid den här tiden, så dök det upp mycket ny musik och nya grupper. Visst man hade hört dom för men nu blev det mer och mer av dessa. En av dessa grupper som jag verkligen fastnade för en period var White Lion. Tror jag gick på andra året på Scanias Industriskola nu, och började spara hår, så jag kunde få likt de sångaren i White Lion hade 😀  Ska se om jag kan hitta en bild på detta och lägga upp här.

Här kommer några sköna låtar från White Lion.

White Lion – Wait – album Pride – 1987

White Lion – Lady of the Valley – album Pride – 1987

407 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email