LUMPEN !! 1991

I april 1991 så skulle jag påbörja min Militära Grundutbildning (LUMPEN).
Jag gjorde denna i Uppsala – Flygvapnet F16, som “Bogserförare”. I korta drag betyder det att jag skulle med hjälp av en liten lastbil bogsera ut flygplanen (Viggen) från hangarer, till uppställnings plats. Där dom sedan tankades och bestyckades för övnings flygningar. Min “lumpen” tid varade i 11 månader. Kändes som en evighet, men det var en riktigt kul period i mitt liv, och en mycket lärorik period.

Här nedan följer lite schysst musik, som jag vet att jag lyssnade på under denna period.

Talisman – I’ll Be Waiting – album “Talisman” 1990

Talisman – Just between Us – album “Talisman” 1990

White Lion – Little Fighter – Album: Big Game – (1989)

Bon Jovi – I’ll Be There For You – Album: New Jersey – (1988)

Bon Jovi – Born To Be My Baby – Album: New Jersey – (1988)

444 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email