Nu har gubbarna kommit igång ..

De började som en kul grej .. Vi är många äldre Nykvarns killar, som spelat på hög nivå tidigare i karriären.
Och vi var sugna på att inte bara köra “gubb innebandy” på onsdagar, utan också spela lite matcher.

Så till denna säsong anmälde vi ett lag till lägsta serien i Södermanland (division 4)
De som är lite tråkigt för oss gubbar är att Södermanland Innebandyförbund använder denna serie till att placera alla Utvecklingslag som föreningar i Södermanland har.
De betyder alltså att alla lag är rena ungdoms lag 🙂 Så man kan ju lugnt säga att vi får jobba hårt på matcherna. Men de vi har som fördel är att vi kan spela på rutin och på ett smartare sätt.

Men jobbar på och tar match efter match och viktigast av allt, Vi har Kul. Vi har ju faktiskt redan nu skapat historia.
Redan i andra matchen kom första poängen efter att vi gjorde en stark sista period hemma mot Onyx IBS U, vilket gjorde att vi spelade till oss resultatet 5-5. I tredje matchen för säsongen borta mot Torshälla, så hade vi en lite mindre trupp med oss. Fick endast ihop 8 utespelare + keeper. Men de spelade ingen roll för oss. Torshälla hade fullt lag, vilket gör prestationen ännu bättre. Efter en lite avvaktande första period 2-2, så kommer vi igång lite mer i andra perioden och leder med 5-4 inför sista perioden. Om andra perioden var bra, så var tredje perioden ännu bättre. Torshälla gör dock 5-5 ganska tidigt, men på 27 sekunder går vi från 5-5 till en 7-5 ledning. En ledning vi sedan försvarar på ett otroligt bra sätt. Synd att inte skott statistik finns för matchen, hade varit kul att se vad de blev i sista perioden. Slutresultat 8-5.

Nu på söndag väntar ny hemma match för oss gubbar, hemma mot IFK Gnesta U kl 18.30 i Björkestahallen.

397 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email