Förlust, men ändå en bra insats ..

De blev en för tuff uppgift för oss i hemmamatchen mot Järna SK i lördags. Ett Järna som börjat serien riktigt bra, och ligger tvåa i serien efter topplaget Strängnäs. Vi förlorade med 7-6, lite synd då vi verkligen hade chans till 7-7. Men samtidigt kunde vi ha förlorat med större siffror om vi inte gjort den grymma avslutning av matchen som vi gjorde. Som många andra matcher i år, så åker vi ditt på egna misstag, som Järna utnyttjar och gör mål på.

Jag hade väl en OK match med ett par riktigt bra räddningar i slutet av matchen, vilket gav oss chans för kvittering. Men samtidigt så släppte jag ett par mål, som jag skall ta. Så skärpning på mig nu, jag måste få upp en jämnare nivå i mitt eget spel.

Första perioden mot Järna, var en riktigt bra period från våran sida, precis som i matchen mot Strängnäs, så spelar vi riktigt bra första perioden. Men i andra så tappar vi vårat spel totalt, och Järna går snabbt upp i en 4-1 ledning. Vi jobbar oss tillbaka lite i matchen, och inför period tre står det 3-5 till Järna. I period tre så byter vi mål med varandra, och efter 12 minuters spel står det 4-7 till Järna och de känns tufft. Men vi jobbar oss tillbaka och gör en riktigt bra avslutning på matchen, men det räcker tyvärr inte hela vägen och matchen slutar 6-7.  Surt med förlust, men samtidigt var Järna bättre än oss idag. Får vi bort våra egna misstag .. ja då skulle vi kunna spela jämnt med topplagen.

Nu laddar vi om med bra tränings vecka, sen är det återigen en tuff match borta mot IFK Gnesta. Lördag kl.16.00 i gamla Frejahallen.

508 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email