Nu har man varit Oslo bo i 6 dagar ..

Hej alla vänner ..

Dagarna går ganska fort här i Oslo ..
Har börjat orientera mig i omgivningarna. Har ett stor köpcentrum bara 300 m. från min lägenhet. Där finns det flesta affärerna man behöver, inkl. Vinmonopolet (Systembolaget)
2 st. T-bane stationer ligger här “Nydalen & Storo”.

Imorgon skall jag ha min 1:a arbetsdag här i Oslo, i och med det så är min semester slut för detta år …  Ska bli mycket spännande att träffa alla nya arbetskamrater här. För er som inte vet så skall jag jobba på Elkjop, de Norges motsvarighet till El-Giganten.
På fredag kommer Stefan Åsbergh. Han ska bo här ett par dagar och förhoppningsvis så hittar han en lägenhet snart. Har lite av hans möbler här i min lägenhet, och inte förrens dom är borta så blir det ingen inflyttningsfest.
Så ni som vill komma får tjata på Stefan, så han fixar en lägenhet

Ha de / MickeMålis

456 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email