1:a utekvällen i Oslo.

Hallå ….

Då har man gjort sin första utekväll i Oslos nattliv.
Vi valde att ta en lagom lugn fredagskväll ute .. Vi ( Jag + Stefan ) startade hemma hos mig med att par sköna, iskalla öl .. Sen skulle vi ta tunnelbanan ner på byn. Men vi missade tåget, för vi trodde de gick åt fel håll Så de fick bli taxi ner på byn istället.
Väl i taxin så sa Stefan att vi skulle till ett ställe som heter Fridays, han tyckte det va ett lagom ställe för en lagom fredagskväll. När vi kommer ner på Karl Johan, så är det mycket folk, så kvällen ser mycket lovande ut. Väl inne på Fridays så beställer vi en varsin öl och går upp på den övrevåningen, där kan man stå och spana på “jenter” säger Stefan
När vi varit där i ca. 15min. så får jag kvällens första ragg, eller rättare sagt, de va hon som raggade på mig. De här ser ju ut att bli en riktigt bra kväll tänker jag. Vi fortsätter att dricka våra öl & står kvar på vårat spaningsställe .. De finns en hel del bra att spana på det kan jag lova. Nästa ragg är det Stefan som fixar .. han babblar på som aldrig för med den här tjejen. Kvällen går vidare och innan kvällen är slut så blir det ett par bira och till slut så hamnar vi på uteserveringen med Stefans ragg & hennes polare. När dom stänger vid 3 tiden, så säger vi hejdå och tar en taxi hem … Man kan säga att det blev en lagom fredagskväll.

Ha de … / Micke

CIMG0336

357 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email