En veckas träning & tiden går fort.

Hallå .. Hallå ..

Här i Oslo går veckorna mycket fort. Full fart på jobbet, gör att dagarna går fort. Och så har det roliga börjat ordenligt nu .. INNEBANDY träning.
Har nu hunnit med 4 träningar med laget. Och känslan börjar så smått komma tillbaka. Torbjörn “Tobbe” Jonsson var ju här i onsdags förra veckan & de var grymt kul att träffa honom, man ses ju inte så fta längre då han bor i Göteborg nu för tiden. Men han var här och vissade Unihoc`s nya sortiment & jag fick läga en lite schysst order.
Efter träningen drog vi ner en sväng på “Akers Brygge” och tog en “large” pizza + några stora stark på Peppes. Mycket innebandy snack blev det ..

Som sagt jobbet rullar på och idag lämnade jag in min första timrapport, ska bli spännande och se vad man får ut efter nästan 1 månads arbetande .. De märks också att semestern för de flesta här i Oslo är slut. Första veckan jag jobbade så tog det bara 15 minuter att åka hem igenom Oslo, nu tar det cirka 30 min ..

Ibland så får man lite hemlängtan … men det är inte Södertälje man längtar till, utan det är alla kompisarna.
Men snart så … ska vi ha lite fester här och då kommer det många kompisar ifrån Sverige, får säkert sprida ut de som kommer på lite olika helger. Annars blir det fullt hus. och vart skall alla sova då.
För er som känner “Masen Jens” .. så har jag haft lite kontakt med honom senaste tiden, han jobbar ju som ni vet på oljeplattformar här i Norge, och just nu är han ute där, och när han kommer tillbaka så kommer han förbi här några dagar. Och då blir det FEST 😀   Heja DALARNA …

Okej … de får räcka för den här gången ….
Ha de  / MickeMålis

PS. tyvärr så har min digitalkamera gått sönder, så det blir tunnt med bilder på ett tag ..

336 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email