Över en månad nu …

Hej igen ..

Nu har jag bott här i Oslo i över en månad nu och jag trivs kanon.
Jobbet är OK, men jag funderar på att söka lite andra jobb, men det är ändå skönt att ha ett jobb under den tiden.
Lägenheten trivs jag kanon i .. trots att Stefan fortfarande är inneboende här.  Känns som om man har mycket att fixa med när han hittar en egen lägenhet, men det skall bli grymt kul. Har många ideèr på hur jag vill ha lägenheten.
Innebandyn rullar på .. nu har vi tränat i 3 veckor och man börjar verkligen komma in i laget & få tillbaka känslan i målet.
I helgen skall vi ner till Drammen och spela turnering .. Det är bra kavalitet på den turneringen och vi får verkligen se hur vi står mot andra lag. Själva laget är dock inte spikat ännu & det kommer att tillkomma en del spelar under den närmsta tiden. Men det är bara positivt.

Hoppas ni har det bra där hemma i Sverige .. Jag kommer inom kort att komma hem en liten sväng för att fixa en del saker … Så vem vet, vi ses kanske snart

Ha de så länge …. / MickeMålis

303 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email