En bra & dålig turnering i Drammen.

Hej igen ..

Nu har jag spelat mina första matcher med mitt nya lag.
Premiären blev i match nr.1 i turneringen “Exel Tiger Cup” i Drammen.
Jag fick en kanon start i mitt nya lag & vi vann med 3-2 mot ett mycket bra Nor-92 IBK. Vi låg under med 1-2, men kunde vända och vinna. Jag fick mycket beröm för min insats efter matchen & det var mycket skönt.
Andra matchen för mig blev match nr.2 i turneringen. Matchen spelades tidigt lördagsmorgonen mot elitserie konkurrenten Sola IBK. Vi vann med klara 5-1 & jag va nära att hålla nollan.
Match nr.3 stod min kollega i laget “Fredrik Blikset” och vi vann med 4-1. Efter den segern så var vi klara för kvartsfinal tidigt söndag morgon som gruppvinnare.

Söndag morgon så möte vi serie konkurrenterna Fjerdingby IBK. Jag spelade denna match, men tyvärr så var vi riktigt dåliga i denna match, försvaret var uselt. Så det blev förlust med 4-2 och därmed så var vi ute ur turneringen.
Men tur var väl kanske det, för hade vi vunnit så hade vi möt Balrog/Södertälje i semifinalen och dom hade spelat riktigt bra denna helg. Jag blev faktiskt riktigt imponerad av deras spel. Dom har ju inte direkt världens mest kända trupp.
Träffade några gamla Södertälje ROCKETS lirare, de va grymt kul. Micke Jacobson, Sam Jonson, Henrik Talme och så “coach” Bruno Lundberg, även Oskar Fagerlund va med .. och så får vi ju inte glömma lagledare Tomas “Tjommen” Östholm.
Vi bokade in att han ska komma till Oslo och festa loss lite under hösten någon gång.
På jobbet rullar det på som vanligt .. mycket att göra hela dagarna, så dagarna går väldigt fort. Har blivit en del övertid. Har oxå sökt tre nya jobb här i Oslo. Dom jobben är rena Support/Helpdesk jobb & det känns lite mer intressant för mig, plus att det är heltid och jobben ligger lite mer centralt här i Oslo, och de är ju smidigt då man kan ta tunnelbanan till jobbet istället för bil.
Att köra bil här i Oslo under rusningstrafik är inget jag rekommenderar .. Stockholm är ingenting jämfört med här !!!Det kommer att hända en hel del spännande i helgen som kommer, men det berättar jag mer om nästa gång …..Ha de så länge … / MickeMålis

306 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email