Första resan hem …

Hej igen ..

Ledsen att jag inte skrivit på ett tag, men de har varit mycket innebandy senaste tiden. För en vecka sedan så gjorde jag min första resa hem till Södertälje sedan jag flyttade hit till Oslo. Jag hade mycket inbokat denna helg och mina förväntningar vara stora ..Skulle bli så grymt kul och få träffa alla kompisar igen.

Åkte direkt efter jobbet på torsdags eftermiddagen. Klockan 17.00 började resan ifrån Oslo, och jag stannade ett par gånger och tog lite kaffe. Och självklart blev det ett stopp på Burger King i Grums (där har jag & Stefan stannat varje gång vi åkt förbi) 🙂  Var i Södertälje vid 23.00 tiden och körningen fungerade helt OK. Under helgen så bodde jag hos min bror & Sandra.
Tidigt fredag morgon gick jag upp & sade adjö till min bror & Sandra, för dom skulle då åka till Thailand i 1 månad 🙁  .. fuskigt. Efter det så hade jag bokat tid hos Rydan på DinBil, för byte av bromsar på min bil. Blev upphämtad där av “farsan” och vi åkte till mitt gammla jobb (El-Giganten) där jag skulle köpa en ny kamera. Så nu är det gjort & snart dycker det upp lite mer bilder igen här på min sida 🙂 .
Resten av dagen spenderade jag på “byn” i tittade runt lite i olika butiker, tyvärr så måste jag säga att S-tälje “suger” gemfört med Oslo, när det gäller butiker. Framåt efteriddagen så började det suga i öltarmen .. så jag tog några öl hos min bror & sedan gick jag ner till “Saint” (gamla B&B). Och där hade jag en HEL kväll med öl & ett par Fischermans. Hade så GRYMT roligt att jag inte tänkte på hur mycket som åkte ner för strupen 🙂 . Träffade gamla jobbarkompisar ifrån El-Giganten, Borge, Byne, Maria & Alex. Träffade oxå Chrisse, Palmen, Karlskoga, plus många fler & självklart Björne & Steven i baren. Och det är precis som jag sagt förrut .. De jag saknar ifrån Södertälje är alla kompisar …. ramlade hem sent till min brors lägenhet (helt otroligt att jag hittade ditt)  🙂
På lördagen fick jag gå upp tidigt, då min mor & far kom på besök, men jag hade ju oxå plannerat in att gå upp till Västergårdshallen och titta på mitt gamla lag Turinge, då dom spelade turnering där, så vid 12.30 tiden började jag gå upp mot hallen, de va nog precis vad jag behövde. En prommenad & frisk luft .. Väl där uppe så såg jag en gruppspelsmatch, Turinge mot Valhall, Turinge vann enkelt. Träffade oxå en massa gamla kompisar där. Efter det bar det iväg ut till Nykvarn, middag hos mor & far stod på schemat. Framåt kvällen hade jag plannerat att gå till Cissi & Lasse på kräftskiva & även ta en till sväng ut på krogen, men så blev det inte .. somnade framför TV`n hemma hos min bror 🙂 .
På söndagen så var jag klart mycket piggare, så jag tog en sväng upp till Västegård igen och såg Turinge spela kvartsfinal mot Oxelösund, och dom vann den matchen oxå. Dom såg riktigt bra ut och Sebbe var kung i båset 😉  Under söndagen bestämde jag mig för att ta ledigt måndagen ifrån mitt jobb i Oslo, så jag kunde åka hem på dagen & slippa all trafik. Så det blev en tur ut till Nykvarn igen & middag hos mor & far igen, lite senare på kvällen tog jag en fika hos Lasse & Cissi. Måndag så tog jag lite sovmorgon. Åkte ut och hälsade på Manjari i Järna, de va mycke roligt och träffa henne igen & se att hon mår riktigt bra. Åkte sedan vidare ut till Nykvarn för att packa in lite grejer i bilen som jag skulle ha med mig till Oslo. Så runt 13.00 tiden bar jag mig iväg hem till Oslo igen. De blev några kaffe pauser igen & självklar ett stopp vid BurgerKing i Grums 🙂  Vid 19.00 tiden var jag tillbaka till min lägenhet i Oslo.

Tack och hej …. / Micke

355 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email