2:a turneringen med laget.

Hej igen ..
Då har man varit iväg på sin 2:a turnering med laget. Denna gång bar det iväg till Fredrikstad i Norge.
Vi möte på fredags kvällen elitserielaget Tunet och vi vann en tuff & tätt matchen med 5-3. Jag spelade och gjorde en klart godkänd insats. På lördagen hade vi match mot div.1 laget Drammen och nu spelade vi riktigt dåligt, vilket resulterade i en förlust med 3-1, (jag spelade ej) 🙂  På lördags kvällen hade på våran sista gruppspelsmatch, och för motståndet stod div.1 laget Mållös .. Vi vann en tuff & tätt match med 5-4, en match där vi låg under med 4-2, men kunde vända matchen och vinna, jag spelade denna match & hade även en straff räddning 🙂 . Får i denna match oxå godkänt .. Vi vinner gruppen och får spela semifinal på söndag.
Söndagen började tidigt med match redan kl. 10.30 och för motståndet stod elitserielaget Slevik. I denna match börjar vi bra, men helt plötsligt så tappar vi snabbt till 0-3. Jag börjar denna match på bänken, men efter 3-0 får jag hoppa in, får en dålig start, då vi tok slarvar på ett frislag och Slevik kan göra 4-0. Sedan tar vi tag i spelet och gör en klart bättre andra del av matchen, tyvärr blir det förlust med 6-3. Nu är det bara 2 veckor kvar till seriepremiären hemma mot nykomlingarna Bekkelaget, så vi har lite tid att finslipa spelat & få i ordning på allt vårat slarv i egen zon, tror faktiskt att hela 60% av målen vi släppt in hittills är på egna misstag & det är mycket dåligt. Får vi bort detta så, ser det riktigt bra ut …
Lägenhets mässigt så börjar det snart hända grejer, Stefan har nu fått en lägenhet och flyttar nu på onsdag, Vilket innebär att jag snart kan börja göra i ordning min lägenhet och sedan är det bara att börja boka in besökare ifrån Sverige för lite fester 🙂
Var även idag (måndag) på anställnings intervju på ett nytt jobb här i Oslo. Jobbet är ett telefonsupport jobb och är ett heltidsjobb, så det skall bli spännande och se ifall jag får detta jobb. Skulle vara SÅ grymt skönt, då detta jobb ligger i samma område som jag bor :p Vi hörs snart igen ….. / MickeMålisCIMG0428
349 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email