Då var seriepremiären avklarad.

Hallå Sverige …

Du har jag avklarat min seriepremiär i elitserien här i Norge, och den kunde inte bli bättre än den blev. Vinst hemma mot Bækkelaget med hela 9-3. Denna premiär kommer jag helt klart att komma ihåg. Fick för första gången spela en match i våran hemmaarena “Li Hallen”. Och jag fick klart en positiv överraskning. En “Hejar klack” som höll igång hela matchen & dom hördes verkligen, med sina ramsor & trummor, och sedan nästan helt fullsatt i hallen gjorde ju inte saken sämre (198 pers.) Hallen e ju inte direkt stor, så det blev en grymt bra stämning. Nästa helg väntar bortamatch mot en av seriefavoriterna, så den matchen kommer nog att bli mycket hårdare. Men nu e premiären avklarad och detta kan nog bli riktigt bra …

Här kan ni läsa mer om matchen: GIF`s hemsida, Romerikes Blad, Kros-Corner.

På jobb fronten händer det nu lite saker. Ska å en anställningsintervju på måndag. Och det är en ledare i föreningen som har en rekryteringsfirma för IT folk. Så det ser riktigt lovande ut.

I lägenheten så börjar nu det mesta bli klart. Har fått upp mitt bar bord & min plats för datorn e klar. Samt att jag nu gjort i ordning sov rummet helt och hållet. Finns lite små grejer kvar att fixa med. Så nu känns det verkligen som min “egen” lägenhet & jag stortrivs här.Och så har ju elitserien i hockey börjat i Sverige, och mitt lag MoDo har fått en kanon start, så just nu e allt på topp 🙂

Ha de så bra .. ska försöka bättra mig på uppdaterings frekvensen på min sida ..
/ Micke Målis

327 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email