Seriematch nr:2 spelad ..

Hej allesamman .. Här rullar veckorna på i full fart. Snart e det julafton 😀

Nu har vi även avklarat seriematch nr:2 .. Denna match spelade vi på hemmaplan mot seriefavoriterna Sarpsborg Sharks. På förhand var jag riktigt orolig för denna match, för jag vet fortfarande inte vart vi står som lag i den norska elitserien i år. Alla så kallade “experter” har tippat ner oss ordentligt i år, då vi faktiskt har tappat 3 st landslagsspelare. Men samtidigt vet jag att vi har ett jäkla hjärta i laget & det kan man gå långt på.
Dagens match då .. Vi börjar bra, men dom gör tyvärr 1-0 på straff. Sedan är det jämt i matchen tills 3:e perioden börjar. Sarpsborg leder dock med 3-2, men jag tycker vi gör en mycket bra insats så långt. Sedan rasar det totalt några minuter in i perioden & dom får enkelt göra 4-2 & 5-2. Stefan “Coach” Åsbergh tar “timeout” & ger killarna en ordentlig utskällning så hela läktaren hör 🙂  Efter det så är laget som ett helt nytt lag & vi spelar nästan ut dom. Tyvärr så åker vi på en utvisning när vi spelar som bäst, men vi har ju Tommy Midtsveen .. och för er i Sverige kan jag berätta att denna kille är helt OTROLIG, har aldrig spelat mot en så avig & teknisk spelare som honom. Kan informera alla om att han spelar med ett HELT SPIK RAKT blad & han e lika bra åt båda hållen. Åter till matchen … Jo, Midtsveen gör då 4-5 med en man mindre på banan. Vi fortsätter att pressa efter detta mål och när vi är 5 man på banan, provar vi med att ta ut målvakten (JAG) och jag hinner knappt komma in i båset förrens vi gör 5-5 och de blir stort jubel & då återstår det bara 44 sekunder av matchen.

De här laget kan gå hur långt som helst, bara vi är fokuserade på det va skall göra.
Nu är det villa söndag, träning måndag & sedan hemmamatch igen på onsdag, motståndare då Sagene.
Här kan ni läsa mer om matchen: GIF`s Hemsida, Sarpsborgs Hemsida, SA.no, Kros-Corner.
Nu lite jobb snack ..
På onsdag skall jag träffa folk på det nya jobbet som jag sökt. Ska bli otroligt skönt om jag får detta jobb.
Berättar mer senare i veckan om detta.

Lite privat snack ..
Den 20-22 oktober kommer det Sverige besök till mig här i Oslo. De är PC & Palmen (kanske någon till) som kommer på besök. Ska bli grymt kul den helgen. Dom skall se en match på lördagen Sveiva vs. GIF och sedan skall vi slänga våra lurviga ute på “byn” hela natten 8)

Ha de … så länge … / MickeMålis

326 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email