Match nr:3 spelad & de blev vinst igen.

Hallå, hallå Sverige …

Nu har vi spelat våran 3:e seriematch här i Norge. De blev vinst igen och vi har börjat årets serie mycket bra. Vi är ju ganska nertipade här i Norge, så det är kul. Denna match spelade vi återigen på hemmaplan, och motståndarna var Sagene. Detta lag vann Exel Tiger Cup på försäsongen, då slog man Balrog/Södertälje i finalen på straffar. Och nu förstår jag varför Balrog spelarna sa att dom möte 6 målvakter i den matchen 🙂  I går när Sagene lede matchen med 2-1 en bit in i 2:a perioden, så backade dom hem & ville inte spela innebandy överhuvudtaget 🙁  Men starka som vi är just nu .. så vände vi återigen matchen och kunde vinna med 5-3. Sista målet hade jag en assist på & så blev jag vald till matchens lirare, de kändes grymt kul, men jag vet att jag kan bättre. 😉  På söndag har vi match igen, men denna gång är det på bortaplan. Vi möter Fredrikstad. Där spelar den gamla Södertälje ROCKETS norrmannen, Jonas Goldstein.

Här kan ni läsa mer om matchen: GIF`s Hemsida, Sagene`s Hemsida, Kros-Corner.

Angående jobbet jag pratade om sist, så dröjer det en vecka till innan jag får svar, han jag skulle träffa var tyvärr sjuk nu i onsdags … Men jag tror att det ordnar sig ändå på onsdag. Ska bli skönt med ett ordentligt jobb & bättre lön.

De blev en kortis denna gång, men vi hörs snart igen. Måste kolla sporten. MoDo fick tydligen stryk idag 🙁

Ha de …. / MickeMålis

347 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email