Nu har det hänt mycket i Norge ..

Hallå Sverige ..
här har det hänt mycket den senaste tiden, både privat & innebandy mässigt ..Vi börjar med innebandyn.
I söndags kom våran första förlust, då vi förlorade borta mot Fredrikstad med 7-5. Allt vårat positiva spel ifrån de första matcherna var som bortblåst, vi hade inget försvar, inget krigarhjärta, inget flytt i spelet. Jag spelade, men hoppade av när dom gjorde 6-3 en bit in i 2:a perioden, då hade jag fått nog av vårat dåliga försvarsspel. Visst jag kunde ha varit bättre men .. så är det ibland. Jonas Goldstein (min kompis från ROCKETS tiden) gjorde 2-1 målet på mig :evil:MEN …. vi fick våran revansch direkt på onsdag, då vi på hemmaplan slog Tunet med 9-5. I denna match lirade vi precis som förrut, dock inte i början av matchen. Vi låg under med 4-2 en bit in i matchen, men sedan vände vi matchen, och kunde med en stark avslutning vinna sista perioden med 6-1. Tunet försökte komma ikapp, men jag gjorde en bra sista period och murade igen & vi kunde vända snabbt och kontra in flera mål.

Läs mer om matchen här: GIF`s Hemsida.

NU är det klart …. Jag har fått nytt jobb.
Nu skall jag jobba på ett resebolag som heter VIA Travel Group, dom har sitt huvudkontor här i Oslo (nere vid Akkerbrygge) så det ligger mycket centralt. Där skall jag sitta i deras interna helpdesk & svara på diverse datafrågor. Blir som jobbet jag hade på AstarZeneca, och det känns mycket bra. Resemässigt till jobbet blir också stor, nu tar jag bara t-banan ifrån Nydalen (3 min gångväg) åker 4 stationer (10 min.) och sedan är det liten promenad (3 min.) till kontoret .. Känns mycket skönt. Sedan så innebär ju jobbet en klar förbättring löne mässigt oxå & det är ju aldrig fel 😀  Börjar jobba där redan p måndag ..

Idag (torsdag) åker jag hem till Sverige för att orda lite saker, samt att fira min födelsedag. Skall bli kul och gå på Turinge Marknad på söndag och träffa massa gamla vänner. Nästa helg kommer PC, Palmen + en till på besök i Oslo .. De skall bli GRYMT kul ..

Höres snart igen ….. / MickeMålis

353 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email