Födelsedag, 1:a dagen på nya jobbet & vinst mot Tunet igen.

Jo, man kan nog säga att det hänt lika mycket den här veckan som förr veckan .. 🙂
För engångs skull, skall jag INTE börja med innebandy denna gång ..Var hemma i Sverige & Södertälje igen. De är andra gången sedan jag flyttade hit. Denna gång åkte jag hem för att fira min födelsedag med kompisar & familj. Kom till Nykvarn redan torsdagkväll. Träffade mor & far en liten kort sväng, sedan åkte jag vidare in till Södertälje och min bror & Sandra. Bodde hos dom denna gång oxå.
Fredag var jag på IKEA med mina föräldrar och inhandlade lite saker till lägenhet. På kvällen satt vi hemma hos min bror och hade lite fest. Skvimpa, PC, Palmen, Brosan & Sandra x2 var där. De blev några öl & groggar och sedan ut i Södertäljes nattliv ( finns det något sådant ?? ). Iallafall så hamnade vi på “Saint” & lite “Flamingo”. En mycket rolig kväll blev det, många kompisar & vänner kom förbi ..
Lördag började lite segt ( var väl en aning bakis ) 🙂  Åkte ut en sväng till mor & far och åt lite mat. Sedan in till stan igen. Där blev det några groggar hos bror innan det bar av ner till “Saint” igen .. Senare kom min bror & Sandra förbi och vi gick vidare till Hamnmagazinet. Träffade en del roligt folk där & det blev väl några “GT” där 😀
På söndagen var jag lite fräschare än på lördagen, och tur var väl det, skulle ju köra hem till Oslo på eftermiddagen. Det blev en sväng ut till mor & far igen, med bror och Sandra som sällskap. Det blev en kort sväng på TuringeMarknaden, där man träffade en hel del vänner, sedan gick vi hem till mor & far och käkade lite god smörgåstårta. Efter det var det bara att börja packa in i bilen och göra sig i ordning för hemfärd till Oslo.
Oj … vad segt det är att göra de där 6 timmarna själv till Oslo .. Tur som va, så var jag ledig måndagen.

På tisdagen så började jag mitt nya jobb, som PC-Tekniker/Support på ett reseföretaget VIA Travel Group i Oslo, Och vilken bra dag jag fick. Allt på jobbet var kanon .. Resan till jobbet tar 30 minuter, dörr till dörr & skönt att slippa ta bilen, då jag kan åka t-banan. Kommer stortrivas på det här jobbet ..

Idag onsdag … så hade vi match mot Tunet igen ?? Denna match ingår i Oslo Cup, och det är typ DM här i Oslo ..
I denna match var det tänkt att vi skulle testa en del saker i laget, då vi inte satsar allt i denna cup. Vi spelade på 3 kjedjor & jag villade på bänken. Har ju ståt alla seriematcher, så det var skönt att få en match villa. Vi spelade inte bra .. låg under med 3-1 en bit in i andra perioden, men i 3:e perioden så tog vi tag i matchen och kunde jobba oss ikapp, och göra vinstmålet i powerplay ( 4-3 ) när det endast återstod 8 sekunder av matchen. Jobbigt för Tunet …   Grymt skönt för oss .. 😀
Nu väntar träning imorgon (torsdag) och sedan är det match på lördag borta mot Sveiva (nästan hemmamatch, då deras hall ligger 10 min. ifrån våran) Denna helg kommer PC + Palmen hit på besök … ska bli grymt kul. Dom kommer fredag & skall se matchen på lördagen. Efter matchen blir det en krogsväng på byn 🙂  med PC & Palmen .. Lite förfest skall v oxå hinna med hemma hos mig. 8)

Höres mer igen ibörjan på nästa vecka …
Ha de bra ……. / MickeMålis

348 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email