Otroligt vad det händer mycket här.

Hej igen … där hemma i grannlandet.

Denna gång har jag mycket att skriva om igen, och det känns som om det händer saker här hela tiden.

Denna gång börjar jag med att berätta om mitt lilla besök jag haft här i Oslo.
För första gången sedan jag flyttade hit, så fick jag nu i helgen besök ifrån Sverige. Det var mina kompisar PC (Anders Carlsson) & Palmen (Anders Palm) som kom på en liten “weekend” utflykt till mig i Oslo .. Killarna åkte ifrån Sverige vid 12 tiden på fredagen & jag möte upp dom efter den 2:a “vägtullen” här i Oslo. Allt gick som “smort”, killarna körde inte vilse än enda gång 😀
Vi åkte hem till min lägenhet och JAG gjorde i ordningen en hederlig klassisk svensk måltid, Köttbullar, Kokt potatis, Brunsås med Lingon. Killarna tog några öl till maten och var mycket nöjda. Killarna var dock mycket trötta efter resan, så det blev en lugn kväll.
På lördagen så hade jag match … bortamatch mot Sveiva & killarna följde så klart med ..
Tyvärr så blev starten på matchen inge vidare. Personligen så gjorde jag en väldigt bra insats, men jag hade noll hjälp ifrån mina backar och när Sveiva gjorde 5-0 en bit in i 2:a perioden, så byte Stefan (våran coach) ut mig. Detta bara för att få en tankeställare till killarna i laget. Och det fungerade tydligen .. för vips, så var det match igen & besökarna ifrån Sverige fick börja jubla på läktaren. I början på 3:e perioden var vi ikapp till 4-5 och var riktigt igång. Matchen stod nu och vägde & det var grymt spännande. Tyvärr så blev det Sveiva som tag chansen och gjorde 6-4 .. det tog “musten” ur de flesta av spelarna och Sveiva kunde till slut vinna med 8-5. Tråkigt för killarna som kommit från Sverige før att se oss spela, och så är vi så grymt dåliga i början av matchen, för det var där vi förlorade matchen.
Läs mer om matchen här: GIF`s Hemsida, Sveiva`s Hemsida, Tidningen-Akersavis Groruddalen.

Men ja, ja …. detta skulle ju inte förstöra våran planerade utgång på “byn” för det ..
Så när vi väl var hemma i min lägenhet igen, så tog vi en snabb sväng ner till Peppes Pizza nere vid Nydalen Torget, för att få i oss en bit mat + en öl 🙂
Väl där så fick killarna en försmak på hur många snygga “jenter” det finns här i Oslo .. Palmen blev kär direkt …:)
Efter EN öl … så gick vi hem till min lägenhet igen, för att göra oss i ordning för en HEL kväll .. Efter några timmar dök Stefan “Steffetto” Åsbergh & Marko “Polisen” Länsman 😀  upp och nu var festen i fullgång .. Vid 23.30 tiden begav vi oss ner till t-banan som skulle förra oss ner till “byn” .. Väl där så gick vi på Stefan & mitt stammisställe “Fridays”. Vi hade en grymt kul kväll, så det blev den del minnesluckor. Vid stängnings dax tog vi oss ( Jag, Palmen, PC ) ut på jakt efter en taxi hem. Stackars taxichaffis som tog oss .. för det blev ju en del allsång hem i taxin, favoritlåten va “I dag är jag Stark – Kenta” och så körde vi på en del med helgen ordspråk oxå…” 40 iiiiiiiii ” 😀

Söndagen kom .. och med den tröttheten ;-(  Killarna ville komma hem tilll Sverige i god tid, så dom åkte faktiskt redan vid 2 tiden. Dom såg väl inte direkt helt fräscha ut .. men enligt rapporter så skall resan hem gått bra …

Imorgon skriver jag lite om våran senaste “heroiska” match hemma mot Fjerdingby på onsdagskvällen …. Vinst med 8-6

// Ha de så länge …..  MickeMålis

CIMG0468 CIMG0477 CIMG0486 CIMG0499

337 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email