“Tid” är det ont om här i Oslo.

Hej allesammen ..
Ännu en helg har passerat, och det känns som om jag inte hinner med att göra allt som jag vill hinna med, och då har vi ändå varit ledig ifrån innebandy denna helg 😀

Men här kommer ett kort referat från våran senaste match iallafall, som jag lovat.
De har ju gått ett par dagar sedan vi hemma vann mot serie 2:an Fjerdingby. Denna match satt jag på bänken, då jag under måndagen till onsdagen hade legat hemma med magsjuka. Vi börjar matchen mycket stabilt och tar en ledning med 2-0. Fjerdingby reducerar dock till 2-1, men var tar åter igen tag i spelet och kan vinna perioden 1:a med 4-1. Andra perioden är lite jämnare & innehåller inte så mycket farligheter, så inför 3:e perioden leder vi med 6-2 och här känns det som om vi borde ha punkterat matchen. Men “ikke” .. Vi släpper in Fjerdingby i matchen igen och det blir en “gastkramande” avslutning på matchen. Men de sista 5 minuterna av matchen spelar vi ett mycket stabilt försvarsspel, och det var mycket glädjande med tanke på det dåliga försvarsspelet som vi hade i förra matchen. Vi vinner matchen till slut med 8-6 och det blir stor glädje hemma i “Li Hallen”..

Återkommer under veckan med en lite berättelse om den “grymt” roliga helg jag haft. Bl.a. annat ett möte på “HardRock Cafè” i Oslo med mina vänner “Karlskoga Mange” & Helena … 😀