Mötet med de svenska tjejerna ..

Hej igen …

Jo … helgen som var då. Jag var ju ledig ifrån innebandy hela denna helg & tänkte ha en lugnt och skön helg. Men så blev det ju inte direkt.
Först på fredag så hängde jag på mina nya arbetskamrater ut efter jobbet för att ta ETT par öl .. De var mycket trevligt, fick höra och veta massor om mina arbetskamrater, samtidig som dom frågade ut mig om massor oxå. En riktig trevlig kväll blev det, kom hem i lagom tid oxå.
På lördagen sov jag ut ordentlig … kollade lite film och tänkte ta en riktig ”softar” kväll, men så blev det inte 🙂  För vid 19 tiden så ringde mina grannar ( 3 svenska tjejer ) på min dörr och undrade om jag ville komma över och festa med dom. Och självklart tackade jag inte NEJ 🙂  Så jag tog mig en dusch, gjorde mig iordning och gick över vid 21 tiden. Väl inne hos tjejerna .. så var det bara slå sig ner .. Dom hade en killkompis på besök ifrån Sverige. Han bodde i Norge för tillfället och var ifrån Warberg, precis som alla tjejerna. Där satt man ju och diskutterade de mest om Oslo & Norge, fråga ut tjejerna en del & dom frågade ut mig en del. Efter en stund började tjejerna tjata på mig att jag skulle följa med ut …. Nja, sa jag, men efter lite fundering, så bestämde jag mig för att hänga på .. Dom skulle gå på ”LivingRoom” .. ett mycket populärt ställe i Oslo. Tyvärr så stod dom redan på ”gästlistan” vilket inte jag gjorde .. så jag & deras killkompis tröttnade på att stå i kö, så vi gick vidare till ”HardRock Cafè” men vi hade en grymt rolig kväll ändå. Fick reda på att han pluggade till ”pilot” i Norge och ville även börja jobba som det här i Norge, man tjänade tydligen MYCKET pengar på det här.

Nu väntar en veckas träning med laget .. känns dom att det var länge sedan man spelade innebandy.
Sedan är det match borta mot Slevik på lördag, får verkligen hoppas att vi ”spräcker” våran dåliga borta statistik i denna match … 👿

Ha de så bra så länge, så hörs vi snart igjen …. / MickeMålis

311 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email