Första bortasegern för säsongen ..

Hej i grannlandet ..
 
Då kom då våran första bortaseger i Norska elitserien.
I lördags slog vi på bortaplan Slevik med 6-5. De var en svängig match, där vi slog in segermålet med endast 1 minut kvar av matchen ..
Vi började som “vanligt” matchen dåligt och lätt Slevik ta en 1-0 ledning, men innan 1:a perioden är slut kvitterar vi till 1-1. Tidigt i 2:a perioden gör Slevik 2-1 & 3-1 väldigt snabbt och känslan är inte bra .. men vi tar tag i vårat spel och kan kvittera till 3-3 innan perioden tar slut. I tredje perioden börjar Slevik bra igen och tar återigen en 2 målsledning och de känns som dom har greppet om matchen efter ca: 10 minuters spel. Men vi tar åter igen tag i matchen & vissar vilket “fighter” lag detta lag är. Vi kämpar & krigar oss tillbaka i matchen, jag gör ett antal viktiga räddningar de sista 8 minuterna och vi gör 4-5 & 5-5 och när det endast återstår 1 minut av matchen gör vi 6-5 … Vilken underbar känsla 😀   Mycket bra denna match ar våran “finne” Marko Länsman. Han hade innan matchen endast gjort ett mål, men efter dennamatch står han på 4 mål ..

Läs mer om matchen här: Fredriksstad Blad – artikel1, Fredriksstad Blad – artikel2.

Nu är det matchledigt enda tills onsdag den 23 nov, då möter vi hemma “storfavoriterna” Greåker …

Får besök i helgen ifrån Sverige igen .. De är mina tjejkompisar Sanna & Minna som kommer på besök.
Återkommer med lite mer berättelser under nästa vecka …

/ Ha de …. MickeMålis

336 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email