Två förluster & två gånger matchenslirare.

Hej igen …

Just nu går innebandyn “tungt” här i Norge … 🙁

Igår kom ytterligare en förlust, då vi hemma förlorade mot Slevik med 4-2.
I första perioden så fick jag knappt röra bollen förrens det stod 0-3 till Slevik. Dåligt försvarspel & tamt spel framåt var orsaken.
Efter en utskällninga av Stefan i periodpausen så börjar vi andra perioden lite bättre, men det är fortfarande Slevik som för spelet, och de är dom som skapar flest chanser, men nu så har jag kommit igång ordenligt & får göra ett antal viktiga & bra räddningar. Det är också efter en räddning, som jag snabbt levererar upp bollen mitt i banan till “Krage” (Christian Kragerud) som sedan passar den vidare till Tommy Midtsveen som rundar målvakten snyggt och sätter ditt 1-3. Ett mycket viktigt mål inför 3:e perioden.
I tredje börjar vi bra och har massor med lägen, men bollen vill bara inte ditt i dag. Stolparna är ivägen & skott missas .. Det är helt enkelt inte våran dag. Slevik gör 1-4 när det är ca. 5 min. kvar av matchen. Vi fortsätter jobba på och Tommy Midtsveen gör sitt andra mål för kvällen 2-4. Men tyvärr så kommer vi inte närmare.

Jag blir vald till matchenslirare för andra matchen irad, men vad hjälper det när vi återigen förlorar … 👿

Nu väntar ett litet uppehåll, och nästa lördag har vi bortamatch mot bottenlaget Sola (Stavanger) Så det blir en lite flygresa igen .. Hoppas de blir en bra resa med lite glada minner & lite skoj, och att vi går in och vissar vad vi kan på innebandybanan, för jag vet att det här laget KAN, om vi verkligen vill …..