Fullt ös … och Foppa till Nashville!

Hallå .. godmorgon, god lunch, go middag 🙂
Här rullar tiden på i full fart, känns som veckorna går väldigt fort.

Har nu haft en full veckas träning, med en del fysträning, och jag är faktiskt ganska mörr i kroppen, och det märktes på träningen igår, seg i benen, i huvudet och allmänt tjurig (sorry Stefan att det gick ut över dig 🙂 .. men sån är jag, vill alltid göra en bra träning & när det inte går bra då blir jag grymt sur 😀
Nu har vi en ledig fredagskväll och reser imorgonbitti med flyg till Stavanger, där möter vi bottenlaget Sola och jag hoppas verkligen vi kan komma tillbaka till vårat gammla spel, som ibland kan vara grymt bra. Har sett bra ut på träningarna denna vecka.

Utanför innebandyn så rullar också tiden på fort. Trivs kanon på mitt jobb och som jag berättade tidigare, att jag kanske hade ett nytt jobb på gång!. Av detta blir det inget, då firman som jag fått jobb på, inte fick kontraktet på den firman som jag skulle jobba på (outsoursing). Men i nuläget så gör det inget. Visst lite mer lön hade de ju blivit, men jag har helt OK där jag är nu, och nu till våren när värmen kommer så blir det kanon att jobba så nära Akkerbrygge (många öl efter jobbet blir det)

Inatt blev det klart att Peter “Foppa” Forsberg drar till Nashville, de betyder att jag nu måste skaffa “Canal +” .. för nu blir det ett grymt roligt slutspel att följa med Foppa.

Till nästa helg kommer min pappa (Ove, alias “Sudden”) och hälsar på mig här i Oslo. Han tar tåget hit på fredagen och åker hem på tisdagen. Under den tiden han är här, så hinner han med att se 2 matcher med mitt lag, 1 seriematch hemma mot Kverneland & 1 OsloCup match (kvartsfinal) borta mot Sagene. De ska bli GRYMT kul och han han här i några dagar ….

Näää, nu ska jag jobba vidare lite 😀
Snakkes … / Mickemålis

416 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email