Sista flygmatchen avklarad.

Hallå …

Då har vi gjort våran sista resa till Stavanger för denna säsong.
Inför denna resa hoppades jag på en rolig, spelmässigt bra resa, och jag fick faktiskt de mesta uppfyllt.

Vi började resan tidigt på lördagsmorgonen, tiden blev lite tajt med “incheckning” och allt, men vi han med flyget. Väl frame så försökte vi hitta ett ställe att äta en bitt mat på, men det var tydligen inte så lätt. De fick bli en “sallads buffe” på Coop, men det fungerade OK, för de fanns mycket och välja på. När vi väl kommer till hallen, så är det helt dött, dörrarna och så var öppna, men det fanns inget folk där, förutom vaktmästaren typ.
Vi har ett “snack” i omklädningsrummet, går ut en stund för lite friskluft & koncentration inför matchen. Väl inne på planen så gör vi en helt OK uppvärmning. När vi sedan skall in för matchen …. så är det fortfarande lika dött. Jag spelar inte denna match, utan det är min kollega som för äran denna dag. Jag slår mig ner på avbytarbänken och börjar räkna åskadare, jag får det till hela 11 st …. HELT OTROLIGT.
Om matchen kan jag berätta att vi var halvdåliga i första perioden, men vi vinner den ändå med 6-3. Resten av matchen spelar på mycket bra, och vi får tillbaka mycket av vårat fina spel vi vissat upp tidigare undr säsongen. Skall väl dock tillägas att motståndet för dagen inte var det bästa laget direkt, men vi får spela ut & får in lite glädje i spelet, och det kan vara viktigt framöver .. Vi vinner matchen med hela 17 – 6
Efter matchen bör det av till en “Kina resturang” och vi får välja fritt ur menyn. Flyget hem går kl. 19.30 på kvällen, så det blir en hel dag med dessa otroligt roliga killarna i GIF Fighters.

Det kommer att komma upp en del bilder ifrån denna resa inom kort…

Ha de så bra så länge, så höres vi snart igen // MickeMålis

402 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email