Lugn helg, men mycket sport !!

Hallå igen alla vänner & fiender!

Då har ytterligare en helg gått.
Denna helg har jag haft min pappa (alias, Sudden) på besök hos mig. Han kom i fredagskväll, och han såg våran hemmamatch mot Kverneland på lördagen. Meningen var att han även skulle se våran kvartsfinalmatch i OsloCup, men den blev tyvärr inställd. Så det blev en lugn söndag med massa sport på TV & senaste Beck filmen istället. Pappa kommer att åka hem imorgonbitti (tisdag).

Lite om matchen o lördags …
Som sagt, vi hade hemmamatch i lördags mot Kverneland. Denna match var våran sista hemma i seriespelet. Inför matchen så låg just Kverneland på platsen förre oss i serien, så det var viktigt att vinna denna match, för att kanske ha chansen att avancera uppåt i tabellen inför slutspelet.
Vi började matchen väldigt bra & det syndes att vi börjar komma tillbaka till vårat gammla fina spel vi hade stundtals i höstas. Vi har spelövertaget i förstaperioden, men perioden slutar 2-2, efter två försvarsmissar av oss. I andra perioden startar vi mycket bra och fortsätter ha spelövertaget. Tommy Midtsveen har tidviss lekstuga med Kvernelands försvaret, tyvärr så bränner han massor av lägen. Perioden slutar 2-0 till oss, och vi går till villa med en 4-2 ledning. I tredje perioden trummar vi på och gör ganska omgående 5-2, och spelet fungerar riktigt bra. Vi går upp till en klar 8-2 ledning, men efter det så slappnar vi av och bjuder Kverneland på 2 mål .. 👿
Men som sagt … vi gör en grymt bra match & det känns skönt då det snart är dax för slutspel. Vi har endast en seriematch kvar och den är nu på lördag borta mot fjolårets Norskamästare Greåker, så det blir en tuff match. Men om det blir vinst, så kan vi faktiskt klättra ifrån 7.e till 5:e plats i tabellen …
Läs mer om matchen på: Kros-Corner, Kverneland`s Hemsida.

Idag … (måndag) så bokade jag biljetter till Metallica`s Konsert här i Oslo den 10 juli. Helt otroligt att jag fick tag på biljett, då dom tog slut på 1 timme …. ska bli grymt kul att gå på den konserten.

Nu måste jag jobba på lite … Snakkes snart igen / MickeMålis

372 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email