Sista seriematchen slutade med skön vinst.

Hallå igen ..

Ja, då var seriespelet avslutat. Sista seriematchen hade vi borta mot förra årets Norska mästare Greåker. I första mötet för säsongen så slutade matchen 3-7 (1-1,0-5,2-1) till Greåker, så inför denna match hade vi revansch att utkräva & vi kunde vid vinst även klättra i tabellen.

Denna dag kändes det som om hela laget visste vad som gällde & det var mycket bra fokus inför matchen. Vi börjar första perioden på ett mycket bra sätt. Vi har ett mycket stabilt försvar och skapar en del chanser framåt, vi vinner perioden med 1-0.
I andra perioden så fortsätter vi att spela ett mycket bra försvarsspel & jobbar otroligt bra över hela banan. Tyvärr så får Greåker reducera lite enkelt på ett frislag, men annars så har vi en mycket bra period. Vi vinner den med 3-1 och har en 4-1 ledning inför sista perioden.
I tredje så kör vi på i samma stil som de två första perioderna & det ger resultat. Vi spelar stundtals ut Greåker och kan utöka ledningen till 6-1 innan jag bjuder på Greåkers 2-6 med ca. 1 minut kvar av matchen. Vet faktiskt inte riktigt vad som hände, men efter en räddning så skall jag ta min egen retur, men bollen lyckas leta sig fram till en fri Greåker spelare & han kan lugnt peta in den i mål .. 👿   Irreterande med tanke på hur jag spelde denna match … Men jag bjuder på den .. Ska inte försöka mig på dessa “Zorros” i framtiden .. jag lovar.  Jag blir dock vald till matchenslirare, och de får bli en liten tröst 🙂

Och med denna seger, så klev vi upp till en 6:e plats i tabellen. Och det resultatet får vi ABSOLUT se som ett bra resultat, med tanke på våra spelarförluster inför denna säsongen var.
Idag (måndag) så lottades våran kvartsfinalmotståndare fram, och det blev GREÅKER 🙂
Så nu är det bara att göra 3 bra träningar denna vecka & sedan se till att göra en minst lika bra insats redan nu till helgen, då första kvartsfinalen spelas borta mot Greåker.

Läs mer om matchen på: Kros-Corner, Fredrikstads Bladet, Sarpsborg Arbeiderblad.
Webb TV ifrån matchen finns här: SA.tv

Nu ska jag jobba vidare … kommer lite mer “blogg” senare under veckan och då kanske det blir lite annat än innebandy 🙂

//  Vi snakkes … MickeMålis

386 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email