Förlust i 1:a kvartsfinalen, efter straffar.

Förlust i 1:a kvartsfinalen, efter straffar.

Hallå .. där ute i världen ..

Då var slutspelet igång här i Norge. Vi blev lottade mot förra årets Norska mästare Greåker. Samma lag som vi förra helgen slog med klara 6-2. Så inför den 1:a kvartsfinalen kändes det som vi hade ett litet psykiskt övertag.

– Laddningen inför matchen var minst lika bra som när vi var här senast, och vi startar matchen riktigt bra och tar tidigt ledningen med 1-0. Greåker får dock in en kvittering till 1-1 efter slarv från oss i ett uppspel, och dom kan kontra och göra mål. Perioden slutar 1-1 och det är verkligen ett ställningskrig.
– I andra perioden fortsätter vi att spela mycket bra, och gör 2-1 och även 3-1. Känns som vi har ett övertag, men Greåker spelar också bra och har chansen att reducera flera gånger. Perioden slutar 2-0 till oss.
– Period tre, blir en tuff period, då Greåker satsar allt framåt. Dom gör 2-3, men vi spelar fortfarande bra och har en del chanser att göra 4-2, men tyvärr så vill inte bollen in. När det återstår ca. 4min. av matchen uppstår en situation framför vårat mål. Jag gör en trippel räddning och det blir en retur ut mitt i banan, där en Greåker spelare får ett öppet läge att sätta bollen i mål. Han gör det, men samtidigt så står det en Greåker spelare mitt i min målgård, men som många gånger tidigare denna säsong, så vågar inte domaren döma bort målet, utan påstår att spelaren blir ditt knuffad av en spelare i mitt lag .. 👿
Ska bli kul och se den situationen på video senare. Jag tycker den är helt “solklar”.
Perioden slutar 2-0 till Greåker och matchen står nu 3-3 och det blir “sudden death”.

– I “sudden” så byter lagen chanser med avarandra, men den slutar 0-0 och nu väntar straffar.
– Greåker börjar och sätter sin första. Jag är på bollen, men den letar sig in under min arm och går in. Jag räddar de 3 efterföljande straffarna, men tyvärr så lyckas vi bara sätta 1 och när den sista omgången startar så står det alltså 1-1 i straffar. Greåker sätter sin sista, jag är på denna också, men den går retfullt förbi mitt vänstra ben (inte mellan bena som det står i Greåker`s matchreferat). Men tyvärr så missar våran sista strafflägare och Greåker vinner matchen …
Läs mer om matchen här: Fredrikstads Blad, Kros-Corner, Greåker`s Hemsida,
Webb TV ifrån matchen finns här: SA.tv

Nu väntar en lätt löprunda på måndagskvällen, sedan är det en lätt träning i hemmahallen på tisdagen och efter den så blir det lite videogenomgång av 1:a kvartsfinalmatchen.
Och på onsdag smäller det igen .. Kvartsfinal nr 2 i hemmahallen kl. 19.30. Och nu hoppas jag verkligen vi kan hålla hela matchen igenom och vinna, annars tar tyvärr säsongen slut.

Hoppas kunna klämma in några “video snuttar” ifrån 1:a kvartsfinalen här i “bloggen” inom ett par dagar. Så titta in lite då & då …
Finns nya bilder under “bildarkivet” ifrån våran bortamatch mot Sola (Stavanger) i februari .. Kommer mer bilder i “bildarkivet” inom kort .. Så lika där .. Titta in lite då & då ..

Höres snart igen / MickeMålis …..

337 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email