De blev visst .. försvinna :(

Hallå .. alla vänner runt om i världen.

Ja, de blev ju inte riktigt som jag hade hoppast på i 2:a kvartsfinalmatchen hemma mot Greåker.

– Vi började matchen helt uselt och Greåker tog snabbt en 3-0 ledning efter bara ca. 9 minuters spel. Jag gör dock mitt jobb, och jag ser även till att vi reducerar innan periodens slut, när jag assisterar Per Chr. Brath till 3-1.
– I andra perioden är det ett stort ställningskrig, chanserna avlöser varandra åt båda håll, men perioden slutar 0-0.
– I tredje perioden får vi utdelning direkt, då vi gör 2-3 efter bara någon minut, och nu känns det som vi är på gång. Men Greåker rycker ifrån igen och gör snabbt 2-4 och 2-5, redan nu kändes det som om matchen var körd. Men det som är skönt med det här laget, är att vi ALDRIG ger upp (det kommer vi ha stor nytta av nästa säsong). Vi gör 3-5 genom Marko Länsman och får ett grymt läge att gå ifatt ännu mer då vi först får straff, men den bränner vi. I efterföljande “powerplay” så drar Greåker på sig ytterligare en 2 minuters utvisning och vi får spela 5 mot 3. Men vi har inte våran dag idag … 🙁
Och vi sumpar hur många lägen som helst, bollen vill helt enkelt inte in … Greåker gör kort efter detta 6-3, vi provar de sista 4 minuterna med att ta ut mig och köra med 6 mot 4, de resulterar i att vi gör ett mål .. och matchen går förlorad med 4-6.

Efter matchen hade vi ett mycket bra snack i garderoben, och de kändes ganska positivt på torsdagens förmiddag, när man satt och funderade över matchen. Självklart är man besviken .. men som många andra i laget jag pratat med, så vid lunchtid på torsdagen var matchen glömd och man började redan tänka på nästa säsong …

Läs mer om matchen på :
Kros-Corner, Sarpsborg Arbeiderblad, Fredrikstad Blad, Varingen, Gjelleråsen`s Hemsida.

Ja, nu är elitserie säsongen över, men vi tränar vidare ett tag till, vi har nu på söndag kvartsfinal i OsloCup och nästa vecka ska vi ha ett möte inför nästa säsong .. Så innebandyn fortsätter ett tag till.

Men framöver komme jag skriva om lite annat … Våren är ju snart här i Oslo, och då kommer det hända mycket. Ska försöka skriva om allt roligt som händer här …
Blev igår inbjuden till Turinges (mitt gamla lag i Sverige) “tryout” träning i april. Så jag hoppas jag kan vara med på den, och “tima” det med en resa hem till Sverige.

De var de … för den här gång .. vi snakkes / MickeMålis

340 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email