Livet i Oslo rullar på.

Hallå …

Ja nu har ju innebandyn nästa tagit slut …. Nu börjar igentligen jobbet med att bygga ihop ett grymt lag inför nästa säsong, och de ska bli grymt kul att vara med ifrån början denna gång.

Livet brevid innebandyn då ….
Jo … när det gäller lägenheten, så är det så att jag måste flytta i juni. de som äger lägenheten har bestämt sig att sälja, och då är det 3 månaders uppsägningstid på kontraktet. Men mäklarfirman jag hyr lägeheten igenom, har lovat att hjälpa mig hitta en ny. Jag kommer att sikta in mig på samma område som nu (Nydalen) eller närmare centrum och närmare jobbet. Så detta skall också bli grymt kul att se fram emot.

Den 15-16 april kommer PC och ett gäng kompisar på besök .. Oj, då blir det drag.
April ser ut att bli en fullbokad månad … Ska försöka att hinna med en resa hem i början på månaden, och så kommer då som sagt PC och dom i mitten på april, sen till helgen den 20-21 april så jobbar jag på att få hit Sjögren & Jeppe, vi har nämligen plannerat att gå på konsert den 20 april Within Temptation.

De var lite om vad som händer och kommer att hända framöver ..
Nä, nu ska jag ta en “pils” … Vi snakkes …… / MickeMålis

361 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email