Ohhh .. skulle kunna sova i en vecka.

Hallå ..

Nu var det ett tag sen jag skrev här, men det har sina orsaker 🙂
Som jag berätta tidigare, så har jag nu haft besök ifrån Sverige 2 helger irad .. Först så var de “yngre” gänget här (PC, Palmen, Jonas, Pelvis) och det blev en grymt rolig helg, med mycket fest och ett SM-Guld.
Helgen som var nu, så var det “äldre” gänget här (Sjögren, Jeppe) och återigen så blev det en del fest 😀  plus att vi var på en konsert på fredagen. Konserten var MYCKET bra, faktiskt en utav de bättre jag varit på. De var en bra lokal, där vi fick bra sittplatser. Ska se om jag kan få upp ett kort videoklipp ifrån konserten här senare.

Så nu är mycket seg efter dessa 2 festfyllda helgerna. Nu blir det lugnt med fester ett tag, för snart börjar innebandyn igen ….

Nu har det varit ganska lugnt på innebandy fronten ett tag, vi har tränat 1 gång iveckan bara, men nästa måndag 7 maj, så drar den nya säsongen igång. Vi hade i helgen som var ett upptaktsmöte och det jobbas mycket på truppen inför säsongen, så det ser mycket lovande ut. I Norge så har dom dock en mycket konstig regel om att man inte får ta kontakt med spelare innan den 1 maj?? men alla föreningar gör det ändå. Så några ny spelare kan man inte presenterar förrens efter den 1 maj …

De får bli allt för denna gången … Vi höres inom kort igen ..
Lovar att bli bättre på att skriva oftare … Vi snakkes / MickeMålis

PS.  PC …. de kommer bilder .. måste bara få tid att fixa, du får ha tålamod så länge. Jag vet att du har dåligt med det … så du får hålla ut 🙂

333 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email