Snart 17:e maj i Oslo.

Hallå där alla vänner runt om i världen.

Här rullar livet på i ett lagom tempo just nu. Har en del hemsidprojekt jag sysslar med, där av den dåliga uppdateringen här på “bloggen”.

April var en “tung” månad … men den var otroligt kul. Med HELA två besök ifrån Sverige, så blev det ju en del festande. Så nu får det vara lugnt ett tag .. Fast de blir ju svårt, man måste väl fira 17:e maj här i Oslo. Har ju aldrig varit i Oslo den 17:e maj förrut, så man måste ju prova 🙂

När det gäller innebandyn, så rullar den på i ett väldigt lugnt tempo. Vi har klart med ett MYCKET bra nyförvärv, Tommi Ahola >Læs mer på GIF`s Hemsida, Kros-Corner .. Måndag den 14 maj har vi “kick-off” med laget och sen börjar den nya säsongen är det tänkt, med lite varierad träning (spinning, styrketräning, konditionsträning, m.m.)

De får bli allt för denna gång … återkommer snart .. LOVAR 😉
Vi snakkes …. / MickeMålis

351 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email