Nu får sommaren komma snart ..

Hallå …

Nu är det helg igen ..
Denna vecka gick väldigt fort, var på kurs i 2 dagar, kan ha varit det som gjorde att veckan kändes kort.

På innebandy fronten händer det en del .. Vi börjar nu få klart med de flesta spelarna ifrån förra säsongen. Tommy Midtsveen & Hans Roar Willhelmsen är klara och mer kommer de närmaste dagarna, så det ser ut som vi får ett riktigt bra lag till nästa säsong.
Själv skrev jag på ett 3 års kontrakt i onsdags .. men det betyder inte att jag ska spela 3 år till här, de får vi se efter varje säsong hur de blir, men 1 säsong till blir det iallafall, de är redan klart …

Imorgon (lördag) blir det lite fest. Finnen & Steffetto + kanske några till ifrån laget kommer förbi, och så blir det hockey VM för hela slanten, med öl och GT som tillbehör 😀  Jag återkommer med lite info. om den festen i veckan som kommer ..

När det gäller lägenhet, så har jag och Finnen bestämt oss för att hitta en 3:a som vi ska dela på. Blir mycket billigare så i längden, då man delar på hyran, strömmen, bredbandet mm. Så nu håller vi på att kollar runt och ser om vi kan hitta någon fräsch 3:a .. Ska ringa på 3 st. på måndag …

Ha de så länge … Vi snakkes / Micke

333 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email