De är tungt med konditionsträning.

Hallå .. snart är de sommar 8)

Oj, va tugnt det är med fys & intervall träning.
Vi hade vårat första ute pass utomhus igår (torsdag) och de var tungt. Berode nog lite på att jag fortfaranade dras med min förkylning, men fys & intervall träning är väl inte min stora grej direkt heller … jag ska ju rädda bollar och inte springa 😉
Men det kändes samtidigt helt okej, de var inte hela laget på plats, men ändå ganska många och det känns som att de blir bättre & bättre med tränings närvaron. De är faktiskt en sak de är dåliga på här i Norge .. Närvaro på träningarna.
Nu ser det ju ut som vi får ett kanon lag till nästa säsong och när det kommer in lite nya killar, så tror jag också närvaron stiger, för då sätter de nya press på de andra i laget.

På lördag skall jag träffa ägaren av lägeheten bredvid mig. Den 3:an jag berättat om förrut .. jag hoppas på att allt blir klart, och att jag och Marko kan flytta in veckan efter midsommar. Men ännu vågar jag inte fira 🙂

Som sagt … snart är det midsommar, och då ska jag hem till Sverige igen. Jag hoppas på att det blir någon trevlig fest att hänga med på, men just nu så är inget klart …

Allt för denna gång … Vi snakkes / MickeMålis

307 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email