Då var det klart med ny lägenhet.

Hallå, hallå …

Då har jag fått klart med ny lägenhet, och det blir precis så som jag hoppats på 🙂

Var och träffade ägarna till den nya lägenheten i lördags, och det gick jätte bra, så nu är det klart att jag får flytta in veckan efter midsommar. Och jag kommer att dela den med Marko ifrån mitt lag, så då blir det mycket billigare och man får en mindre månads utgift, samt att det blir kul med lite sällskap. Vi båda har ju samma intressen så de kommer bli hur kul som helst.
Lägenhet ligger som sagt dörr i dörr med den jag bor i nu, så flytten blir inte lång och de är grymt skönt .. Det är en stor 3:a med 2 balkonger, en liten med morgon sol och en stor som ligger åt samma håll som den jag har nu, med kvällssol …

Nu börjar min förkylning att försvinna, och jag hoppas verkligen att jag får hålla mig frisk ett tag nu. Som vanligt går tiden fort här i Oslo och snart är det bilresa hem till Sverige igen för att fira midsommar med vänner och familj.

Detta blir allt för denna gång ….. Vi snakkes / MickeMålis

349 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email