Snart midsommar !!

Hallå ….

Då var sommaren här. Har haft fint väder i flera dagar nu, och det börjar bli riktigt varmt på nätterna när man skall sova. Så nu går fläkten på högvarv 🙂

På onsdag får jag besök ifrån Sverige, de är Cissi som kommer och skall bo hos mig en natt. Det är tydligen någon stor konferans i Oslo denna vecka och Cissi som jobbar (Statoil) i Oslo ibland, fick inte tag på något hotellrum.

Nu är det bara en vecka kvar tills jag tar min bil och kör den långa vägen hem igen för att fira midsommar med vänner i Södertälje, ska bli mycket kul. De var ju ett tag sen man var hemma nu …

Pratade med PC i helgen och nu har vi bokat ett nytt besök i Oslo .. blir sista helgen i juli. Har också preliminärbokat att Kicki + kompis kommer på besök helgen innan PC … så de blir full fart i juli … 😀

På innebandyfronten så rullar allt på som vanligt .. 3 pass i veckan (1 pass Gym, 1 pass Innebandy & 1 pass Kondition) Passen på torsdagarna är tunga, men samtidigt skönt när man är klar … Kommer väl hända en del saker på spelarfronten snart och de ser mycket positivt ut.

De får bli allt för denna gång .. har säkert mer och berätta, men jag måste ju jobba också 8)
Ha de så länge … å så snakkes vi snart igen … / MickeMålis

375 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email